Inspiratiesessie IJslandse preventiemodel: ervaringen uit de pilot in Nederland

In 2018 begonnen zes Nederlandse gemeenten aan de pilot 'het IJslandse preventiemodel in Nederland'. Nu, drie jaar later, hebben de gemeenten veel verandering doorgemaakt, hebben we samen veel geleerd en zijn we misschien nog wel enthousiaster dan ooit om door te gaan met de implementatie van het IJslandse preventiemodel in Nederlandse gemeenten.

In deze afsluitende inspiratiesessie van het pilottraject praten we u graag bij over het verloop van de pilot en zullen de deelnemende gemeenten hun ervaringen delen. Hieronder kunt u zich aanmelden voor de online bijeenkomst.

Het definitieve programma ontvangt u later.

Sprekers

Pilotgemeenten, Trimbos-instituut, Nederlands Jeugdinstituut.

Praktisch

Datum: Donderdag 27 mei 2021
Tijd: tussen 09:00 - 12:00.
Locatie: Online, de link ontvangt u een paar dagen voor de bijeenkomst via e-mail

Over de inspiratiesessies

Deze inspiratiesessie is de vierde bijeenkomst in een reeks bijeenkomsten over het IJslandse preventiemodel, georganiseerd door het Trimbos-instituut en het Nederlands Jeugdinstituut. Tijdens deze sessies worden Nederlandse gemeenten en andere geïnteresseerden geïnformeerd over de stand van zaken in de zes gemeenten die als pilot werken met de IJslandse aanpak. Ook worden de beschermende factoren uitgelicht tijdens deze sessies.

Aanmelden

Inspiratiesessie IJslandse preventiemodel: ervaringen uit de pilot in Nederland