Maatregelen in verband met COVID-19 (coronavirus)

Het Trimbos-instituut volgt de maatregelen en aanwijzingen van de overheid om verspreiding van het coronavirus te beperken. Dit kan gevolgen hebben voor activiteiten waar u aan deelneemt.

LAATSTE UPDATE: 17 februari 2022

Het Trimbos-instituut bezoeken

Vanaf maandag 28 februari gelden er geen maatregelen of beperkingen meer voor bezoekers van het Trimbos-instituut. Het houden van afstand en het dragen van een mondkapje zijn niet verplicht. Ook vervalt het laten zien van een geldige QR-code in de corona-check app.

Uw bezoek plannen en melden

Wel vragen we u, zoals gebruikelijk. uw bezoek vooraf aan te kondigen of af te stemmen met uw contactpersoon. Bij binnenkomst vragen we u zich te melden bij de receptie.

Contact met medewerkers

De medewerkers van het Trimbos-instituut werken vanaf 28 februari ongeveer de helft van hun tijd op kantoor. De rest van de tijd werken ze vanuit huis. Ze zijn per e-mail en telefoon goed bereikbaar.

> Vind een medewerker

Locatie activiteiten (trainingen en evenementen)

We informeren u waar een training of evenement waar u aan deelneemt plaatsvindt. Dat kan online zijn, maar de activiteit kan ook plaatsvinden op locatie. Vaak is dat het Trimbos-instituut. Maar we maken ook gebruik van externe locaties. Twijfelt u waar de activiteit waar u aan deelneemt plaatsvindt? Neem dan contact op met de Trimbos Academie.

Vragen van de media

Werkt u bij de media en heeft u vragen over het Trimbos-instituut en het nieuwe coronavirus/COVID-19? Neem dan contact op met onze persvoorlichters.

Trimbos Nieuwsflitsen

Ontvang zo'n 2 keer per maand nieuws, uitnodigingen voor activiteiten, nieuwe publicaties en vacatures van het Trimbos-instituut.