Afgelastingen in verband met Covid-19 (corona)virus

LAATSTE UPDATE: 3 april 2020

In verband met de maatregelen van het Kabinet om de verspreiding van het nieuwe coronavirus te beperken, is het Trimbos-instituut gesloten en zijn veel activiteiten afgelast. 

Trimbos-instituut gesloten

Het Trimbos-instituut is in ieder geval tot en met 28 april gesloten. Het is niet mogelijk het Trimbos-instituut te bezoeken. Activiteiten die plaats zouden vinden worden verplaatst of geannuleerd. De medewerkers van het Trimbos-instituut werken vanuit huis en zijn per e-mail en telefoon goed bereikbaar.

Onze medewerkers

Trainingen en congressen van de Trimbos Academie verplaatst

In lijn met de landelijk aangescherpte maatregelen van het kabinet heeft de Trimbos Academie besloten om tot nader order alle reeds geplande trainingen te verzetten. Dat betekent concreet dat de bijeenkomsten van 16 maart 2020 tot en met 1 juni 2020 worden verplaatst. 

We hopen op uw begrip voor deze maatregelen. Zo gauw er meer zicht is op de situatie rond het nieuwe coronavirus en de bewegingsruimte voor ons als organisatie, zullen we u nader informeren. Wij streven er naar om u spoedig te voorzien van een alternatieve datum voor de training of bijeenkomst.

Overige activiteiten

Voor overige activiteiten van het Trimbos-instituut geldt dat de organisator contact met u op zal nemen om u te laten weten of deze activiteit doorgaat of niet. 

Als u nog vragen heeft

Heeft u nog vragen? Dan kunt u op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur contact met ons opnemen. 

Vragen over trainingen en congressen

Heeft u specifiek vragen over trainingen en congressen? Dan kunt u ook rechtstreeks contact opnemen met de Trimbos Academie

Vragen van de media

Werkt u bij de media en heeft u vragen over het Trimbos-instituut en corona? Neem dan contact op met onze persvoorlichters.