Nieuws |

Tweede Nederlandse Harm Reduction Congres

Tweede Nederlandse Harm Reduction Congres

Op donderdag 14 april 2016 vindt in Utrecht het tweede Nederlandse Harm Reduction Congres plaats. Het congres biedt een platform voor uitwisseling van ervaring en kennis op het gebied van harm reduction in Nederland en voor netwerken rondom dit thema.

Op het programma staan onder andere keynote lezingen van Martin Jelsma (Transnational Institute) die zijn licht zal laten schijnen over de (inter)nationale drugsverdragen, en Anne Goossensen (Universiteit voor Humanistiek) over ‘the art of connecting’.

In vijf deelsessies wordt aandacht besteed aan 1) Klassieke harm reduction, 2) GHB en harm reduction, 3) Seks, drugs en harm reduction, 4) Detentie en harm reduction, en 5) Alcohol- en drugsgebruiksruimten. De dag biedt voldoende ruimte voor reflectie op de betekenis van harm reduction in Nederland.

Het congres wordt georganiseerd door het Netwerk Infectieziekten & Harm Reduction van het Trimbos-instituut, samen met de Dienst Justitiële Inrichtingen, Mainline en De Regenboog Groep/Correlation.

Kijk voor meer informatie en aanmelden op www.harmreductioncongres.nl

Contactadres: [email protected]

We hopen u op 14 april te mogen verwelkomen!

Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de persvoorlichters:
Marjan Heuving,
tel +31 (0)30 – 2971(138)

Laila Zaghdoudi,
tel +31 (0)30 – 2959(382)