Nieuws |

Trimbos.nl vernieuwd, nieuws-app stopt

De website van het Trimbos-instituut is vernieuwd. De nieuws-app stopt. Met de nieuwsbrief blijft het mogelijk om op de hoogte te blijven van ontwikkelingen in de GGZ en trends op het gebied van alcohol, roken en drugs.

Vernieuwing website

“De aanpassingen aan de website zijn vooral bedoeld om de herkenbaarheid van het Trimbos-instituut te vergroten en informatie beter vindbaar te maken voor bezoekers”, zegt contentmanager Guido Castagna. 

De website heeft onder andere een nieuw menu gekregen dat in één oogopslag laat zien welke kennis en welk aanbod (producten, trainingen, diensten) het Trimbos-instituut biedt. 

Ook hebben verschillende pagina’s een nieuw uiterlijk gekregen, waardoor ze overzichtelijker zijn geworden. Op de Actueel-pagina staan nieuws en geplande activiteiten nu direct naast elkaar. 

“Natuurlijk blijven we de website verder verbeteren. Zowel qua functionaliteit als inhoud.”

Nieuws-app stopt

“We hebben besloten te stoppen met de Nieuws-app die kon worden gedownload in de Apple App Store en de Google Play Store. We merkten dat er relatief weinig gebruik van werd gemaakt. De nieuwsbrief die we versturen sluit beter aan bij de wensen en behoeften van gebruikers”, zegt Castagna.

Wie de app nog op zijn of haar telefoon heeft staan, zal na dit bericht geen updates meer ontvangen.

De nieuwsbrief, de Trimbos Nieuwsflitsen, verschijnt twee tot vier keer per maand en bevat naast nieuws ook nieuw verschenen producten, aanstaande activiteiten en vacatures. Om de nieuwsbrief te ontvangen, vult u hieronder uw e-mailadres in.

Meer informatie