Symposium ‘Als ze maar gelukkig zijn! Over kinderen, ziekte, spel en geluk’

Symposium ‘Als ze maar gelukkig zijn! Over kinderen

Voor kinderen is het belangrijk dat ze mee kunnen doen. Ook als ze een lichamelijke, psychische of sociale beperking hebben. Op vrijdag 1 juni 2018 organiseert het Wilhelmina Kinderziekenhuis (WKZ) Utrecht in samenwerking met de Universiteit Utrecht, de gemeente Utrecht en het Trimbos-instituut het symposium ‘Als ze maar gelukkig zijn! Over kinderen, ziekte, spel en geluk’.

Het symposium is bedoeld voor kinder- en jeugdartsen, verpleegkundigen, onderzoekers en alle andere geïnteresseerde professionals. Aan de hand van aansprekende voorbeelden, inspirerende initiatieven en persoonlijke ervaringen komt de relatie tussen gezondheid, ziekte, spel en geluk aan bod. De nieuwste inzichten en resultaten van onderzoek worden gepresenteerd en hoe deze te vertalen naar de praktijk.

Trimbos collega Dr. Rianne van der Zanden is een van de hoofdsprekers en gaat meer vertellen over jeugd, psychische problemen en geluk; vallen en (helpen) opstaan. Bekijk het volledige programma.

Aanmelden en vroegboekkorting

Wilt u zich inschrijven voor het symposium of meer informatie? Ga naar: www.hetwkz.nl/alszemaargelukkigzijnsymposium

Als u zich voor 1 mei aanmeldt, komt u in aanmerking voor een early bird korting van € 15,-. De kosten voor deelname zijn dan € 70,-.