Nieuws |

Promotiematerialen en doorontwikkeling Stopstone app

Promotiematerialen en doorontwikkeling Stopstone app

Sinds de lancering in de appstores op 8 april 2016 is de Stopstone app al ruim 3700 keer gedownload. Stopstone is door het Trimbos-instituut ontwikkeld met het doel jongeren, die gemotiveerd zijn om te stoppen met roken, te ondersteunen bij hun stoppoging. Sinds kort zijn er posters (A3), flyers (A5) en visitekaartjes van Stopstone te bestellen in onze webwinkel.

Deze promotiematerialen kunnen worden ingezet door professionals die met jongeren werken en kunnen worden verspreid op plaatsen waar jongeren regelmatig komen (bijvoorbeeld op scholen, sportclubs, uitgaansgelegenheden, etc).

Verbetering en uitbreiding

Momenteel werken we aan een verbetering en uitbreiding van de Stopstone app. Er worden nieuwe functionaliteiten aan de app toegevoegd. De nieuwe versie van Stopstone zal nog dit jaar (2017) verschijnen.

De doelgroep van Stopstone betreft jongeren tussen de 14 en 24 jaar die roken en van plan zijn om binnen een maand te stoppen. Om gebruik te kunnen maken van deze app dienen jongeren in het bezit te zijn van een smartphone met internetverbinding. De app is vrij en gratis beschikbaar in iTunes en de Google Play store (voor iOS en Android).

Naar de webwinkel.

Meer over dit thema