Nieuws |

NKOP symposium 2017 – verbinding tussen wetenschap en praktijk

NKOP symposium 2017 - verbinding tussen wetenschap en praktijk

Op donderdag 16 november 2017 organiseert het Trimbos-instituut het jaarlijks symposium van het Nederlands Kennisinstituut Ouderenpsychiatrie (NKOP). Thema is: ‘verbinding tussen wetenschap en praktijk’. In één dag bent u op de hoogte van de recente ontwikkelingen en bevindingen binnen de ouderenpsychiatrie. Het symposium richt zich op zowel de VVT- als de GGZ sector.

In het symposium komen diverse thema’s aan bod. Zo vertelt Marian Zegwaard (Altrecht) over het belang van de mantelzorger voor ouderen met een ernstig psychiatrische aandoening en nemen Ista Bogers (GGZ Drenthe) en Gert van Dijk (Artsenfederatie KNMG) u mee in de dilemma’s rondom de euthanasiewens van oudere psychiatrische patiënten. Ook zijn er maar liefst acht verschillende deelsessies. Meer informatie over het programma in bijgevoegde folder.

Postermarkt

Tijdens de lunch biedt een postermarkt deelnemers de mogelijkheid om hun werk te presenteren. Indien u een poster zou willen presenteren, neem dan contact op met het NKOP.

NKOP-award

Tevens wordt er dit jaar weer een NKOP-award uitgereikt aan een professional die veel heeft betekend voor de ouderenpsychiatrie. Suggesties zijn van harte welkom.

Aanmelden

Wilt u zich inschrijven voor het NKOP symposium, klik dan hier om naar de website te gaan.

Vragen

Voor vragen kunt u contact opnemen met Claudia van der Velden of Ceciel Heijkants (nkop@trimbos.nl), of neem een kijkje op www.nkop.nl.

Meer informatie

Claudia van der Velden

Stuur een bericht aan contactpersoon Claudia van der Velden
of bel +31 (0)30 – 2959(308)