Nieuws |

3e Nederlandse Harm Reduction Congres

3e Nederlandse Harm Reduction Congres

Op dinsdag 17 april organiseert het Netwerk Infectieziekten & Harm Reduction, samen met Dienst Justitiële Inrichtingen, Mainline en De Regenboog Groep/Correlation, in Utrecht het derde Nederlandse Harm Reduction Congres. Dit congres biedt een platform voor uitwisseling van ervaring en kennis op het gebied van harm reduction in Nederland.

Na een aansprekende keynote lezing met een reflectie op de ontwikkeling en betekenis van harm reduction in Nederland volgt een gevarieerd programma met interactieve parallelsessies, een tweetal praktische trainingen en voldoende tijd om elkaar te ontmoeten en te netwerken.

In de deelsessies wordt aandacht besteed aan klassieke harm reduction, de ouder wordende gebruiker, de uitdagingen van NPS en internet, detentie, uitgaan, chemseks, prestatiebevorderende middelen en fitness, (on)gewenste effecten van harm reduction voorlichting en de rol van civil society bij de ontwikkeling van drugsbeleid.

Kijk voor meer informatie op www.harmreductioncongres.nl of meld u direct aan via http://www.harmreductioncongres.nl/registratie

Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de persvoorlichter:
Laila Zaghdoudi,
tel +31 (0)30 – 2959(382))