Samen naar een rookvrij Amsterdam

Datum: 31/05/2022
Tijd: 13:00 - 16:30
Locatie: Online en in Amsterdam
Organisator: GGD Amsterdam
Prijs: Gratis

Op dinsdagmiddag 31 mei - Wereld Niet Roken Dag – organiseert GGD Amsterdam samen met de gemeente Amsterdam de hybride conferentie ‘Samen naar een rookvrij Amsterdam’, voor (zorg)professionals en betrokken bewoners en vrijwilligers.

Veelzijdig programma

Hoe ver op weg zijn we naar een rookvrije stad? Longarts Wanda de Kanter (stichting Rookpreventie Jeugd) geeft een inspirerende en leerzame presentatie. Daarnaast presenteert het Trimbos-instituut in een deelsessie de (opvallende) resultaten van het onderzoek naar de impact van de rookvrije generatie in Amsterdam. En de Rookvrije Generatie Award Amsterdam-Amstelland wordt voor het eerst uitgereikt.

Schrijf je nu in

Benieuwd naar het rookvrij maken van omgevingen en naar rookvrije bewonersinitiatieven? Meer weten over de inzet van betrokken professionals/collega’s uit jouw netwerk voor een rookvrij Amsterdam? Of hoe je het stoppen met roken aanmoedigt voor een cliënt, student, bewoner, collega of jezelf? Bekijk snel alle interessante deelsessies en schrijf je nu in voor de conferentie op dinsdagmiddag 31 mei!