Workshop resultaten Monitor Woonvormen Dementie

Workshop | donderdag 5 november 2020 | Online

Deltaplan Dementie & Trimbos-instituut


Op het Jaarevent Deltaplan Dementie 2020 verzorgt ons Programma Ouderen een online workshop over de resultaten van de vijfde meetronde van de Monitor Woonvormen Dementie

Bent u benieuwd naar de ontwikkelingen in de verpleeghuiszorg sinds 2008 en heeft u zin in een discussie met anderen uit het werkveld over deze resultaten? Meld u dan nu aan. Deelname is kosteloos.

Jaarevent Deltaplan Dementie 2020

Na acht succesvolle jaren rondt het huidige Deltaplan Dementie op 3, 4 en 5 november af met een groots opgezet Jaarvent Deltaplan Dementie 2020. De rijke oogst en de impact van acht jaar Deltaplan Dementie staat hierin centraal. En er wordt vooruit gekeken naar de ambitieuze dementieplannen voor de komende jaren.

Het event zal volledig online plaatsvinden. Aanvankelijk gingen we nog uit van een fysiek deel op dinsdag 3 november maar dit is door de ontwikkelingen achterhaald. Maar de ambitie is onveranderd: een congres met interessante sprekers, programmasessies en maar liefst 38 workshops over de volle breedte van onderzoek, de kwaliteit van zorg en ondersteuning en de dementievriendelijke samenleving.

Op deze website vindt u alle informatie over dit bijzondere Jaarevent en kunt u zich aanmelden en uw keuze maken uit het rijke en boeiende programma. We zien uit naar uw komst.

Het Jaarevent 2020 is mede mogelijk gemaakt door Alzheimer Nederland, Vilans en ZonMw.


Meer informatie

Inschrijven