HIC/ART-online platformmiddag

Extern | donderdag 25 juni 2020 | Online

Stichting High & Intensive Care


Stichting High & Intensive Care wil graag recente kennis en recente praktijkervaringen blijven uitwisselen in 2020. Vanwege de Covid19-pandemie is het niet mogelijk om dit fysiek te doen en met grote groepen bij elkaar te komen. Om die reden organiseert Stichting HIC op donderdagmiddag 25 juni 2020 een eerste onlineplatformmiddag van 15:00 t/m 17:00.

Wat kun je verwachten?

We starten met een plenaire inleiding door Bouke Bijnsdorp, directeur bij GGZ Ingeest en voorzitter van Stichting HIC. Vervolgens zijn er vier workshops die je kunt volgen en we sluiten af met een plenair debat. Tijdens de workshops geven vier experts hun visie op actuele thema’s: zoals de implementatie van de wet verplichte GGZ, Netwerkpsychiatrie, het Sherpa-team en andere actuele onderwerpen. 

Vaker online met stichting HIC

Als deze eerste onlineplatformmiddag slaagt herhalen we de middag nog een keer in het najaar van 2020 en breiden we het programma uit met meer workshops en inleidingen.

Doelgroep

De eerste onlineplatformmiddag op donderdag 25 juni 2020 is toegankelijk voor medewerkers van HIC- en ART-teams, managers, directeuren, bestuurders, familieleden, ervaringsdeskundigen en andere geïnteresseerden.

Kosten

Aan de deelname van deze onlineplatformmiddag zijn geen kosten verbonden en voor iedereen die interesse heeft vrij toegankelijk.


Inschrijven