TRIP Een reis door de wereld van drank en drugs

45,45 excl. btw 0,00 45,45 incl. btw

Spelenderwijs in gesprek

Het bordspel TRIP is een methode om spelenderwijs, op een laagdrempelige manier een gesprek te voeren over alcohol en drugs met jongeren met een licht verstandelijke beperking en met leerlingen in het voortgezet speciaal onderwijs en praktijkonderwijs. Het kan lastig zijn om de onderwerpen alcohol en drugs te bespreken. TRIP maakt het mogelijk deze onderwerpen op een speelse manier onder de aandacht te brengen.

TRIP is bordspel met pionnen, dobbelstenen, een handleiding en vragenkaartjes. De vragen zijn onderverdeeld in vier categorieën en kleuren: kennis (wat weet jij?), vaardigheden (wat doe jij?), mening (wat vind jij?) en stellingen. Het spel kan gespeeld worden met 3-7 spelers en bijvoorbeeld ingezet worden tijdens een voorlichtingsbijeenkomst over alcohol en drugs op school of op de leefgroep.

Let op! TRIP zit tegenwoordig in een paarse doos. Het spel in de paarse doos bevat een aangepaste handleiding. Verder is het spel helemaal hetzelfde als het spel in de groene doos.

Een compleet overzicht van alle producten voor mensen met een lichte verstandelijke beperking vindt u hier: bestellijst LVB producten.

Dit product is momenteel niet op voorraad

Schrijf u in op de wachtlijst om een e-mail te ontvangen wanneer dit product beschikbaar komt

Auteur Brijder Verslavingszorg, Trimbos-instituut
Gewicht 1950 g
Auteur

,

Jaar

SKU pfg55149
Category Campagnemateriaal