Webinar Rookvrije Start: kort, effectief én leuk in gesprek’ | 25 oktober 2022

0,00 excl. btw 0,00 0,00 incl. btw

Webinar Rookvrije Start: kort, effectief én leuk in gesprek

De 28-jarige Samira is 15 weken zwanger van haar tweede kind. Ze is onder begeleiding bij de gynaecoloog. Net als tijdens haar eerste zwangerschap rookt ze nu ook. Ze voelt zich daar schuldig over. Ze is wel dolgelukkig dat ze weer zwanger is, want daar was een fertiliteitstraject voor nodig. Met haar zoontje van 4 jaar komt ze bij de kinderarts vanwege zijn astma.

Waarom is het belangrijk om voor, tijdens en na de zwangerschap rookvrij te zijn? Hoe kun je op een fijne, korte manier met Samira in gesprek gaan over stoppen met roken, zonder dat ze zich veroordeeld voelt? En hoe verwijs je haar naar stoppen-met-roken hulp?
Na een succesvolle eerste editie, zal het Webinar Rookvrije Start op 8 november voor de tweede keer gegeven worden door gynaecoloog Clasien van der Houwen, kinderlongarts Noor Rikkers en stoppen-met-roken coach Sylvia Heddema. Zij zullen bovenstaande vragen beantwoorden, en geven tips voor een prettig en effectief gesprek over stoppen-met-roken en welke ondersteunende (PUUR/Rookvrije Start) materialen je hierbij kunt gebruiken.

Ben jij benieuwd hoe het afloopt met Samira? Meld je nu aan.
Accreditatie is toegekend door KNOV, V&VN, KCKZ voor 2 punten

 

Praktische informatie

Er kunnen maximaal 100 mensen deelnemen.

Datum 25 oktober 2022

Aanvang: 19:00 CEST

Einde: 21:00 CEST

Evenementenlocatie: online

Telefoon: 030 2971100

E-mailadres: academie@trimbos.nl

Op voorraad