De Nationale Drug Monitor | 15 september 2022

30,00 excl. btw 6,30 36,30 incl. btw

Tijdens deze zomersessie praten drugsonderzoekers Frederiek Schutten en Ruben van Beek je bij over de hoogtepunten uit de Nationale Drug Monitor (NDM). Dat is het overzicht van de laatste cijfers over het gebruik van alcohol, tabak, drugs en slaap- en kalmeringsmiddelen. Bovendien vind je er alles over ontwikkelingen in wetgeving, beleid en alcohol- en drugsgerelateerde criminaliteit en overlast.

In deze zomersessie beantwoorden Frederiek en Ruben vragen als: Welke drugs worden het meest gebruikt in ons land? Door wie? En hoe zit het bijvoorbeeld met ontwikkelingen in het aantal drugsincidenten? Uiteraard is er ook alle ruimte voor vragen uit het publiek.

Bovendien duik je tijdens deze zomersessie ook zelf in de NDM: wat wil je graag weten? En welke informatie mist er? Het Trimbos-instituut is benieuwd naar jouw input.

De sessie wordt onder het genot van een drankje afgesloten met een groepsgesprek over hoe de ‘ideale’ NDM er uit zou moeten zien. Er zal voldoende ruimte zijn voor eigen inbreng en vragen.

Praktische informatie

Datum 15 september 2022

Aanvang: 15:00 CEST

Einde: 17:00 CEST

Evenementenlocatie: Kanaal 30, Kanaalweg 30 Utrecht

Telefoon: 030-2971100

E-mailadres: academie@trimbos.nl