Congres Rookvrije Start

Congres Rookvrije Start: van dromen naar doen

Ben je benieuwd naar de nieuwste inzichten over de gevolgen van tabaksrook en hoe je (aanstaande) ouders met een rookverslaving kan helpen? Meld je dan aan voor het derde congres Rookvrije Start op 9 maart!

Waarom is het belangrijk om voor, tijdens en na de zwangerschap rookvrij te zijn? Hoe kun je op een fijne, korte manier in gesprek gaan met (aanstaande) ouders over stoppen met roken, zonder dat zij zich veroordeeld voelen? Hoe kun je verwijzen naar stoppen-met-roken hulp? Of hoe kun jij het stoppen-met-rokenbeleid binnen jouw organisatie vormgeven?

Dit zijn vragen die onder andere aan bod komen tijdens het congres. Het congres is voor alle zorgprofessionals die op verschillende momenten te maken hebben met (aanstaande) ouders die roken en hen willen helpen bij het stoppen met roken.

Programma

Middels verschillende workshops, ludieke plenaires sessies en mogelijkheden tot het uitwisselen van ervaringen, krijg je meer kennis, handvaten en praktische tips mee om met stoppen-met-rokenzorg voor (aanstaande) ouders aan de slag te gaan.

Meer informatie over de locatie, praktische zaken en het uitgebreide programma (inclusief het workshopprogramma) vind je op deze pagina.

Aanmelden

Kom je ook? Met jouw hulp komt er een rookvrije start voor ieder kind! Noteer de datum alvast in je agenda en schrijf je in door op de link hieronder te klikken.

Laat hun dromen niet in rook opgaan.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief Rookvrije Start

en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, kennis, acties en nieuwe materialen van Rookvrije Start.