Aanmelden voor Opgroeien in een Kansrijke Omgeving

Wil uw gemeente deelnemen aan het ondersteuningsprogramma van ‘Opgroeien in een Kansrijke Omgeving (OKO)’? Vanaf januari 2023 kan weer een nieuwe groep gemeenten deelnemen aan het programma. Het vier jarige traject loopt van 1 januari 2023 t/m 31 december 2026.

Heeft u vragen?

Heeft u vragen over Opgroeien in een Kansrijke Omgeving? Stel ze aan het Trimbos-instituut. Ook kunt u zich inschrijven voor de nieuwsbrief.

featured_image
Jeroen de Greeff
Senior adviseur gemeenten
Bel: +31 (0)30 - 2959(427)
Toon telefoonnummer +31 (0)30 - 2959(427)

Aanmeldingsperiode: 1 sept. t/m 7 okt. 2022

Om uw gemeente aan te melden vragen we u onderstaand formulier in te vullen. Ook vragen we u een korte motivatiebrief aan te leveren. In deze brief lezen we graag 1) wat de motivatie is van uw gemeente om aan de slag te gaan met OKO en 2) hoe het ervoor staat met de gestelde voorwaarden voor deelname.

Wanneer u uw aanmelding heeft verzonden, krijgt u een ontvangstbevestiging. Deze bevestiging is geen goedkeuring van de aanmelding. Na sluiting van inschrijvingen (7 oktober, 17:00 uur) behandelen wij de aanmeldingen. Uiterlijk 13 oktober ontvangt u bericht of uw gemeente deel kan nemen aan het implementatietraject.

Aanmeldformulier

Naam contactpersoon(Vereist)
E-mailadres contactpersoon(Vereist)
Toegestane bestandstypen: docx, doc, pdf, Max. bestandsgrootte: 15 MB.
Upload hier uw motivatiebrief.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.