Wellmom: Blijf positief tijdens en na je zwangerschap

Wellmom is een zelfhulp-app om vrouwen mentale ondersteuning te bieden tijdens en na de zwangerschap.

De app is gericht op zwangere vrouwen en vrouwen die kort geleden zijn bevallen. Het doel van de app is om vrouwen zich positief te laten voelen tijdens en na de zwangerschap.

  • Thema: Mentale gezondheid
  • Doelgroep: Vrouwen
  • Type: Zelfhulp; mobiele app
  • Kosten: Gratis

Hoe werkt het?

Wellmom bestaat uit negen lessen waar verschillende tips over het verbeteren van stemming en veelvoorkomende problemen tijdens en na de zwangerschap voorbijkomen. Daarnaast bevat de app een dagboek waarin vrouwen kunnen bijhouden hoe ze zich voelen en wat hun kan helpen om lekkerder in hun vel te komen. Wellmom is gratis te downloaden in de App store en de Play store.

Onderbouwing

De app is gebaseerd op de Amerikaanse versie van de Wellmom app, die het Trimbos-instituut in samenwerking met Lyra Health heeft ontwikkeld, een technologiebedrijf gericht op mentale gezondheid in de VS.

De inhoud van de app is gebaseerd op de evidence-based interventie voor zwangere vrouwen ‘The Mothers and Babies Course’ en evidence-based principes van cognitieve gedragstherapie, positieve psychologie, mindfulness en probleemoplossing, die ook zijn toegepast in andere evidence-based interventies die zijn ontwikkeld door het Trimbos-instituut.

wellmom logo well mom

Ontdek het op Google Play

Download in de App Store

Meer informatie

featured_image
Linda Bolier
Bel: +31 (0)30 - 2959(352)
Toon telefoonnummer +31 (0)30 - 2959(352)