Zomersessies | Een zomer vol kennis, inspiratie en netwerken!

Trimbos Zomersessies

Voor de thuisblijvers en doorwerkers organiseert het Trimbos-instituut in 2019 de Zomersessies. In een zomerse omgeving spijker je je kennis bij, maak je kennis met innovaties, doe je inspiratie op, en versterk je je netwerk.

Zomersessies overzicht

Werknemers onder invloed

Medewerkers met een kater of drugsdip na het weekend: riskant en niet productief. Sessie voor werkgevers over alcohol-, drugs en medicijnbeleid.

Meer informatie

Actualiteitencollege Alcohol

De ontwikkelingen op het gebied van alcohol(preventie) volgen elkaar snel op. Hou je hoofd koel – wij praten je in 3 uur bij.

Meer informatie

Online gokken komt eraan!

Legalisering online gokken in 2020: op weg naar het wilde westen of meer orde in chaos? In één middag ben je volledig op de hoogte!

Meer informatie

Drugsvoorlichting op maat

Met persona’s kun je jongeren beter bereiken en effectiever met hen communiceren. Maak kennis met de methode en oefen met deze werkwijze.

Meer informatie

GHB aanpak op maat

De gemeenten Twenterand en Etten-Leur zetten hun zorgen over GHB problematiek om in een werkende aanpak. In de sessie lichten we dit toe.

Meer informatie

IJsland in Hardenberg

Een frisse Zomersessie over ervaringen met het IJslands preventiemodel in Hardenberg. In IJsland daalde het middelengebruik enorm.

Meer informatie