Webinar vernieuwd lespakket 'In Charge’

Heb je eerder bij Helder op School een training gevolgd om een docententraining ‘In Charge’ te kunnen geven aan docenten van het vo en het mbo? Dan kun je in dit webinar kennismaken met het vernieuwde lespakket ‘In Charge’.

We nemen je mee in de theoretische onderbouwing van deze nieuwe versie, laten je zien waarom bepaalde werkvormen gekozen zijn en geven je een goede indruk van de lessen en filmpjes die voor de leerlingen en studenten gemaakt zijn. Ook krijg je een aantal tips voor het trainen van docenten met betrekking tot het vernieuwde ‘In Charge’.

Met dit webinar kun je jezelf als ervaren ‘In Charge’ trainer op een snelle manier inwerken in dit vernieuwde lespakket. Je ontvangt na aanmelding en deelname aan het webinar toegang tot de digitale omgeving van ‘In Charge’ voor jezelf en voor docenten.

Voor preventieprofessionals die niet eerder door Helder op School getraind zijn in het lespakket ‘In Charge’ organiseren wij later dit jaar train-de-trainers trainingen.

Meer informatie

Vragen?

Neem contact op via helderopschool@trimbos.nl.

Praktische informatie

  • Optie 1: donderdag 7 september 13:30-15:00 uur
  • Optie 2: donderdag 14 september 13:30-15:00 uur
  • Online
  • Deelname is gratis

Inschrijven

Ik meld mij aan voor de webinar op (kies één datum)(Vereist)
Naam(Vereist)
Adres: na de webinar krijg je als deelnemer de trainingshandleiding toegestuurd. Hiervoor hebben we een adres nodig (dus geen factuuradres).(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.