Webinar Stoptober

Samen 28 dagen niet roken in oktober: Stoptober 2022 komt er weer aan! Hoe kunt u zorgen dat uw patiënten meedoen aan Stoptober? En als uw cliënt meedoet aan Stoptober: welke begeleiding kunt u dan bieden? Op dinsdag 14 juni organiseert het Trimbos-instituut samen met Stoptober een webinar voor zorgverleners.

Verslavingsarts Robert van de Graaf presenteert tijdens dit webinar hoe in 30 seconden het Very Brief Advice gebruikt kan worden om patiënten/cliënten voor Stoptober te werven. Met treffend acteerwerk laten longartsen Wanda de Kanter en Pauline Dekker zien hoe een roker begeleid kan worden tijdens Stoptober. Daarnaast brengen Esther Croes (Trimbos-instituut) en Debbie Prijs (Stoptober) u op de hoogte van de ins en outs van de plannen van Stoptober 2022. Een ex-roker die met Stoptober is gestopt met roken komt haar tips delen. Tevens is er een gelegenheid tot het stellen van vragen aan alle sprekers. Meld u nu aan en mis het niet!

Het webinar ‘Stoptober voor zorgprofessionals’ vindt plaats op 14 juni van 15.00-16.30 uur. Dit is een gratis webinar voor zorgverleners en stoppen-met-rokencoaches. Het webinar is geaccrediteerd voor 1 punt bij het Kwaliteitsregister Kabiz

Vragen?

featured_image
Emma Koopman
Projectmedewerker Tabak
Gratis materiaal te bestellen Stoptober 2017

Praktische informatie

  • 14 juni 2022
  • 15.00-16.30 uur
  • Online

Deelname is gratis. Accreditatie is aangevraagd bij Kabiz. Na inschrijving ontvangt u een deelnemerslink.

Inschrijven

Naam(Vereist)
Alleen voor ingeschrevenen van het Kwaliteitsregister Kabiz.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.