Webinar Stoptober

Het Trimbos-instituut biedt in samenwerking met Stoptober een praktische en gratis Stoptober-webinar voor zorgverleners op donderdag 1 juli (15:00-16:15 uur).

Wat leert u?

In het webinar hoort u meer over de invulling van Stoptober 2021 en uw rol daarin. 
Het webinar is geaccrediteerd bij het Kwaliteitsregister Stoppen met Roken (1 accreditatiepunt). Alleen wanneer u het webinar live kijkt, kunt u in aanmerking komen voor accreditatie. 

Behoort u tot de doelgroep?

Zorgprofessionals en iedereen die binnen zorginstellingen Stoptober onder de aandacht wil brengen.

Accreditatie

Het webinar is geaccrediteerd bij het Kwaliteitsregister Stoppen met Roken (1 accreditatiepunt). Alleen wanneer u het webinar live kijkt, kunt u in aanmerking komen voor accreditatie.

Programma

In het webinar hoort u meer over de invulling van Stoptober 2021 en uw rol daarin. Het programma:

  • Debbie Prijs (landelijk campagnemanager Stoptober) vertelt over de ins & outs van de plannen van Stoptober 2021
  • Wanda de Kanter & Pauline Dekker (longartsen en oprichters van Stichting Rookpreventie Jeugd) laten via een rollenspel zien hoe je een stoppen-met-rokengesprek kunt voeren
  • Esther Croes (arts-epidemioloog Trimbos-instituut) vertelt over belang van Stoptober en waarom inzet van de zorg hierbij essentieel is. Ook gaat ze in op wat zorgverleners kunnen aanbieden aan mensen die willen stoppen met roken.

Meer informatie

Het webinar is op dit moment terug te kijken via deze link.

De presentaties kunt u downloaden:

 

Wilt u meer weten over Stoptober en hoe u zich kunt voorbereiden? Kijk op: trimbos.nl/stoptober 

Organisator

Stoptober

Digitale leeromgeving

Het webinar is geaccrediteerd bij het Kwaliteitsregister Stoppen met Roken (1 accreditatiepunt). Als u voor een accreditatiepunt in aanmerking wil komen, is het belangrijk dat u uw registratienummer (11 cijfers) van het Kwaliteitsregister Stoppen met Roken invult bij het aanmeldformulier.

Trainingsmateriaal

De deelnamelink voor de webinar ontvangt u voorafgaand aan de webinar per e-mail.

Prijs

Gratis

Algemene voorwaarden

Op alle trainingen en congressen van de Trimbos Academie zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Hierin staan ook onze annuleringsvoorwaarden en de klachtenprocedure beschreven.