Studiedag Alcohol Toezicht

Neem kennis van actuele ontwikkelingen en ‘best practices’ uit het land op het gebied van alcoholpreventie en toezicht.

Tot 1 juli geldt het vroeg boek tarief van 165,- euro. Na 1 juli wordt het tarief 195,- euro.

Dé studiedag voor gemeentelijke beleidsmakers, bestuurders, toezichthouders, vergunningverleners en professionals uit de preventiewereld die met de praktijk van toezicht op en handhaving van Drank- en Horecawet te maken hebben.

Jaarlijkse netwerkdag
Voor het vijfde opeenvolgende jaar bieden wij u de gelegenheid om kennis te nemen van actuele ontwikkelingen en ‘good practices’ uit het land op het gebied van alcoholpreventie en toezicht. Net als voorgaande jaren staat op deze dag het netwerken en delen van ervaringen tussen verschillende regio’s en verschillende disciplines centraal.

Programma
Op donderdag 3 oktober komen zowel praktische als beleidsmatige onderwerpen aan bod. Ook worden er workshops georganiseerd die specifiek zijn gericht op de combinatie van beleid en praktijk. Het programma vindt u hier.

De locatie is Villa Jongerius

Save the date!
Wilt u het programma afwachten? Noteer deze datum alvast in uw agenda. Begin juni maken we het voorlopige programma bekend.

Heeft u vragen? Mail dan naar lokaal@trimbos.nl

Iedereen die te maken heeft met alcoholbeleid, -toezicht en -handhaving, zoals 

  • beleidsmakers
  • bestuurders
  • toezichthouders
  • vergunningverleners
  • professionals uit de preventiewereld
Duur
09:00 - 17:30
Prijs
€ 195,00
Toelichting
Inclusief lunch
Datum
donderdag 03 oktober 2019
 
Inschrijven

Bent u onverhoopt verhinderd? Dan kunt u uw inschrijving t/m 19 september annuleren door een e-mail te sturen naar academie@trimbos.nl. Na 19 september wordt bij annulering het volledige inschrijfbedrag gefactureerd (ook bij een no-show). De facturen voor de inschrijving worden na afloop van het congres verzonden.

Het is altijd mogelijk iemand in uw plaats te laten deelnemen. Als u zich laat vervangen, geef dan uiterlijk 2 oktober de naam van uw vervanger door via academie@trimbos.nl. 

Meer trainingen