Auditor ROPI-R terugkomdag

Deze training kunt u alleen volgen na afronding van de basistraining Auditor ROPI-R en goedkeuring van een ROPI-R-verslag door de docent.

Wat leert u?

Dit is de terugkomdag van de basistraining Auditor ROPI-R. De ROPI-R is een instrument waarmee organisaties kunnen meten waar ze staan op het gebied van herstelondersteunende zorg en wat ze eventueel nog kunnen verbeteren. Na de basistraining en deze terugkomdag kun je de ROPI-R zelfstandig afnemen in je eigen organisatie en als externe auditor in andere organisaties. Ook leer je hoe je een ROPI-verslag en verbeterpunten kunt opstellen.

Samenvatting

Deze training wordt in samenwerking met de RINO Groep Utrecht georganiseerd. Kijk voor meer informatie en inschrijven op de website van RINO Groep Utrecht. 

Heeft u de ROPI-R basistraining nog niet voltooid? Kijk dan voor meer informatie op Auditor ROPI-R basistraining.

Behoort u tot de doelgroep?

Deelname aan de terugkomdag is alleen mogelijk na het afronden van de ROPI-R basistraining en goedkeuring van een ROPI-R verslag door de trainer.

Programma

De volledige training Auditor ROPI-R bestaat uit een apart te volgen Auditor ROPI-R basistraining en een terugkomdag. Na de basistraining gaat u ervaring opdoen in de praktijk en een verslag maken. De trainer beoordeelt uw verslag en na goedkeuring van dit verslag kunt u zich aanmelden voor de terugkomdag.

Tijdens de terugkomdag wordt er feedback gegeven op de ROPI-R-verslagen die in de praktijk gemaakt zijn.

Na het volgen van de basistraining én de terugkomdag kunt u de ROPI-R zelfstandig afnemen.

Organisator

Trimbos-instituut

Studielast

Dagdeel

Digitale leeromgeving

De training wordt vanuit een online leeromgeving ondersteund. Meer informatie hierover ontvangt u na inschrijving.

Trainingsmateriaal

Ongeveer 2 weken voor aanvang krijgt u toegang tot het lesmateriaal in de online leeromgeving. De kosten van dit materiaal zijn bij de prijs inbegrepen.

Prijs

€ 295,00 excl. btw

*De basistraining en de terugkomdag worden apart gefactureerd (beiden €295,00 excl. btw). De totale training kost €590,00 excl. btw.

Algemene voorwaarden

Op alle trainingen en congressen van de Trimbos Academie zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Hierin staan ook de annuleringsvoorwaarden en de klachtenprocedure beschreven.