Auditor ROPI-R terugkomdag

Deze training kunt u alleen volgen na afronding van de basistraining Auditor ROPI-R en goedkeuring van een ROPI-R-verslag door de docent.

Samenvatting

Deze training wordt nu als online training aangeboden. Heeft u zich dit jaar ingeschreven voor deze training, dan heeft u een e-mail hierover ontvangen. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.

Zie voor meer informatie Auditor ROPI-R.

Behoort u tot de doelgroep?

Deelname aan de terugkomdag is alleen mogelijk na het afronden van de ROPI-R basistraining en goedkeuring van een ROPI-R verslag door de trainer.

Programma

De volledige training Auditor ROPI-R bestaat uit een apart te volgen Auditor ROPI-R basistraining en een terugkomdag. Na de basistraining gaat u ervaring opdoen in de praktijk en een verslag maken. De trainer beoordeelt uw verslag en na goedkeuring van dit verslag kunt u zich aanmelden voor de terugkomdag.

Tijdens de terugkomdag wordt er feedback gegeven op de ROPI-R-verslagen die in de praktijk gemaakt zijn.

Na het volgen van de basistraining én de terugkomdag kunt u de ROPI-R zelfstandig afnemen.

Organisator

Trimbos-instituut

Studielast

09.30 - 13.00 uur

Digitale leeromgeving

De training wordt vanuit een online leeromgeving ondersteund. Meer informatie hierover ontvangt u na inschrijving.

Trainingsmateriaal

Ongeveer 2 weken voor aanvang krijgt u toegang tot het lesmateriaal in de online leeromgeving. De kosten van dit materiaal zijn bij de prijs inbegrepen.

Prijs

€ 295,00 excl. btw

*De basistraining en de terugkomdag worden apart gefactureerd (beiden €295,00 excl. btw). De totale training kost €590,00 excl. btw.

Algemene voorwaarden

Op alle trainingen en congressen van de Trimbos Academie zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Hierin staan ook de annuleringsvoorwaarden en de klachtenprocedure beschreven.