NNvT Congres

Blijf up-to-date op het gebied van tabaksonderzoek: neem deel aan het congres van het Nederlands Netwerk voor Tabaksonderzoek en het Trimbos-instituut.

Samenvatting

Het achtste NNvT congres vindt plaats op vrijdag 11 februari 2022 in het voormalig hoofdkantoor bij Villa Jongerius in Utrecht*. Deze bijeenkomst is dé gelegenheid voor het uitwisselen van nieuwe onderzoekresultaten op het brede terrein van tabaksonderzoek.

Meer informatie, zoals over het indienen van een abstract, vindt u op de website van NNvT 2022. Het programma wordt ook daar gepubliceerd zodra dit is vastgesteld.

Nationale Tabaksontmoediging Onderzoeksprijs

Ook dit jaar kunnen er jonge onderzoekers in aanmerking komen voor de Nationale Tabaksontmoediging Onderzoeksprijs. Hierover is meer informatie beschikbaar op de site van het NNvT.

*Afhankelijk van de geldende coronamaatregelen wordt nader bepaald of het congres fysiek plaats kan vinden. Indien dit niet het geval is, zal het congres online op een later moment in 2022 plaatsvinden.

Behoort u tot de doelgroep?

Het congres staat open voor het brede veld van tabaksonderzoek: van preklinisch onderzoek en de farmacologie van nicotineverslaving tot psychologische en epidemiologische studies en beleidsonderzoek.

  • NNvT-leden
  • Alle Nederlandse wetenschappers die zich als hoofdonderwerp, dan wel zijdelings, met tabakspreventie en aanverwante onderwerpen bezig houden
  • Alle overige belangstellenden

Uitgesloten van deelname zijn vertegenwoordigers van producenten uit de genotmiddelenbranche tabak, rookwaren en aanverwante producten inclusief e-sigaretten. Vertegenwoordigers van consumentenorganisaties zijn welkom.

Leer van de experts

Het Nederlands Netwerk voor Tabaksonderzoek (NNvT) is sinds 2013 hèt platform voor tabaksonderzoekers in Nederland. Op de website kunt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief van het NNvT.

Accreditatie

Voor dit congres worden geen accreditatiepunten gegeven

Programma

Deze bijeenkomst is dé gelegenheid voor het uitwisselen van nieuwe onderzoekresultaten op het brede terrein van tabaksonderzoek. Het congres staat open voor het brede veld van tabaksonderzoek: van preklinisch onderzoek en de farmacologie van nicotineverslaving tot psychologische en epidemiologische studies en beleidsonderzoek.

 

Meer informatie

Het programma vindt u op de website van het NNvT zodra dit is vastgesteld.

Organisator

Nederlands Netwerk voor Tabaksonderzoek

Digitale leeromgeving

N.v.t.

Trainingsmateriaal

N.v.t.

Prijs

€ 150,00 excl. btw

*Studenten kunnen tegen een gereduceerd tarief van € 40,- deelnemen. Er is plaats voor maximaal 5 studenten. Zij dienen op het registratieformulier bij 'kenmerk en/of kostenplaats' aan te geven, dat zij student zijn. Daarnaast dienen zij een bewijs van inschrijving bij de onderwijsinstelling te mailen naar Monique van Amstel (MAmstel@trimbos.nl). Annulering: Na 28 januari 2022 is annuleren niet meer mogelijk. Een vervanger kan eventueel gebruik maken van de inschrijving, indien haar of zijn naam vooraf is doorgegeven via academie@trimbos.nl.

Algemene voorwaarden

Op alle trainingen en congressen van de Trimbos Academie zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Hierin staan ook de annuleringsvoorwaarden en de klachtenprocedure beschreven.