NNvT Congres

Blijf up-to-date op het gebied van tabaksonderzoek: bezoek het congres van het Nederlands Netwerk voor Tabaksonderzoek en het Trimbos-instituut.

Samenvatting

Deze bijeenkomst is dé gelegenheid voor het uitwisselen van nieuwe onderzoekresultaten op het brede terrein van tabaksonderzoek. Meer informatie vindt u op de website van NNvT 2020. Ook het programma wordt hier gepubliceerd zodra dit is vastgesteld.

Nominaties Nationale Tabaksontmoedigings Onderzoeksprijs

Ook dit jaar kunnen er weer jonge onderzoekers worden voorgedragen als kandidaat voor de Nationale Tabaksontmoedigings Onderzoeksprijs voor een recent geaccepteerd of gepubliceerd artikel.

Behoort u tot de doelgroep?

Het congres staat open voor het brede veld van tabaksonderzoek: van preklinisch onderzoek en de farmacologie van nicotineverslaving tot psychologische en epidemiologische studies en beleidsonderzoek.

  • NNvT-leden
  • Alle Nederlandse wetenschappers die zich als hoofdonderwerp, dan wel zijdelings, met tabakspreventie en aanverwante onderwerpen bezig houden
  • Alle overige belangstellenden

Leer van de experts

Het Nederlands Netwerk voor Tabaksonderzoek (NNvT) is sinds 2013 hèt platform voor tabaksonderzoekers in Nederland. Op de website kunt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief van het NNvT.

Accreditatie

Voor dit congres worden geen accreditatiepunten gegeven

Programma

Deze bijeenkomst is dé gelegenheid voor het uitwisselen van nieuwe onderzoekresultaten op het brede terrein van tabaksonderzoek. Het congres staat open voor het brede veld van tabaksonderzoek: van preklinisch onderzoek en de farmacologie van nicotineverslaving tot psychologische en epidemiologische studies en beleidsonderzoek.

En ook dit jaar kunnen er weer jonge onderzoekers worden voorgedragen als kandidaat voor de Nationale Tabaksontmoedigings Onderzoeksprijs voor een recent geaccepteerd/gepubliceerd artikel.

Het programma vindt u op de website van het NNvT zodra dit is vastgesteld.

Meer informatie

Kennisdossier Roken & Tabaksontmoediging op de website van het Trimbos-instituut

Organisator

NNvT

Digitale leeromgeving

N.v.t.

Trainingsmateriaal

N.v.t.

Prijs

€ 150,00 excl. btw

*Er is plaats voor 5 studenten tegen gereduceerd tafief van € 40,- (vol=vol) Prijs inclusief lunch en toegang tot alle wetenschappelijke sessies Annulering: Na 31 januari 2020 is annuleren niet meer mogelijk. Een vervanger kan eventueel gebruik maken van de inschrijving, indien haar of zijn naam vooraf is doorgegeven via academie@trimbos.nl.

Algemene voorwaarden

Op alle trainingen en congressen van de Trimbos Academie zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Hierin staan ook de annuleringsvoorwaarden en de klachtenprocedure beschreven.