NNvT Congres

Blijf up-to-date op het gebied van tabaksonderzoek: neem deel aan het online congres van het Nederlands Netwerk voor Tabaksonderzoek en het Trimbos-instituut.

Samenvatting

Deze bijeenkomst is dé gelegenheid voor het uitwisselen van nieuwe onderzoekresultaten op het brede terrein van tabaksonderzoek. Meer informatie vindt u op de website van NNvT 2021. Het programma wordt hier gepubliceerd zodra dit is vastgesteld. Het congres zal geheel online, via Zoom, plaatsvinden. Deelnemers krijgen voorafgaand aan het congres een link om deel te kunnen nemen aan de sessies. Presentaties worden live via Zoom gegeven (geen vooraf opgenomen presentaties).

Nominaties Nationale Tabaksontmoediging Onderzoeksprijs

Ook dit jaar kunnen er weer jonge onderzoekers worden voorgedragen voor de Nationale Tabaksontmoediging Onderzoeksprijs voor een recent geaccepteerd of gepubliceerd artikel (deadline 1 maart 2021).

Behoort u tot de doelgroep?

Behoort u tot de doelgroep?

Het congres staat open voor het brede veld van tabaksonderzoek: van preklinisch onderzoek en de farmacologie van nicotineverslaving tot psychologische en epidemiologische studies en beleidsonderzoek.

  • NNvT-leden
  • Alle Nederlandse wetenschappers die zich als hoofdonderwerp, dan wel zijdelings, met tabakspreventie en aanverwante onderwerpen bezig houden
  • Alle overige belangstellenden

Uitgesloten van deelname zijn vertegenwoordigers van de genotmiddelenbranche tabak,  rookwaren en aanverwante producten inclusief e-sigaretten.

Leer van de experts

Het Nederlands Netwerk voor Tabaksonderzoek (NNvT) is sinds 2013 hèt platform voor tabaksonderzoekers in Nederland. Op de website kunt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief van het NNvT.

Accreditatie

Voor dit congres worden geen accreditatiepunten gegeven

Programma

Deze bijeenkomst is dé gelegenheid voor het uitwisselen van nieuwe onderzoekresultaten op het brede terrein van tabaksonderzoek. Het congres staat open voor het brede veld van tabaksonderzoek: van preklinisch onderzoek en de farmacologie van nicotineverslaving tot psychologische en epidemiologische studies en beleidsonderzoek.

 

Meer informatie

Het programma vindt u op de website van het NNvT zodra dit is vastgesteld.

Organisator

Nederlands Netwerk voor Tabaksonderzoek

Digitale leeromgeving

N.v.t.

Trainingsmateriaal

N.v.t.

Prijs

€ 50,00 excl. btw

*Studenten kunnen tegen een gereduceerd tarief van € 15,- deelnemen. Zij dienen op het registratieformulier bij 'kenmerk en/of kostenplaats' aan te geven, dat zij student zijn. Daarnaast dienen zij een bewijs van inschrijving bij de onderwijsinstelling te mailen naar Monique van Amstel (MAmstel@trimbos.nl). Annulering: Na 12 maart 2021 is annuleren niet meer mogelijk. Een vervanger kan eventueel gebruik maken van de inschrijving, indien haar of zijn naam vooraf is doorgegeven via academie@trimbos.nl.

Algemene voorwaarden

Op alle trainingen en congressen van de Trimbos Academie zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Hierin staan ook de annuleringsvoorwaarden en de klachtenprocedure beschreven.