NKOP symposium 2019

De reis van de cliënt (Congres / studiedag)

Het Nederlands Kenniscentrum Ouderenpsychiatrie (NKOP) symposium is dé plek om uw kennis en expertise rondom ouderenpsychiatrie te vergroten.

Bij dit symposium worden recentelijke wetenschappelijke inzichten en ervaringen uit de praktijk met elkaar verbonden. In de plenaire sessies komt u meer te weten over de optimale samenwerking tussen VVT en GGZ en wordt er een update gegeven van de ontwikkelingen in de ouderenpsychiatrie.

Daarnaast zijn er twee workshoprondes met uiteenlopende thema’s, wordt er een award uitgereikt aan een persoon die veel betekend heeft voor de ouderenpsychiatrie en is er ruimte voor de uitwisseling van uw eigen ervaringen. Ook neemt u een klein kijkje in de keuken van GGz-Breburg, waar het symposium dit jaar gehouden wordt.

Nieuwsgierig? Bekijk het hele programma voor meer informatie.

NKOP award

Zoals ieder jaar, wordt ook dit jaar weer de NKOP Award uitgereikt. De award is bedoeld voor iemand die afgelopen jaar iets bijzonders heeft betekend voor de ouderenpsychiatrie. Dit kan op ieder vlak zijn.

Iemand nomineren? De uitreiking van de award is afhankelijk van nominaties uit het veld. Kent u iemand die op een speciale manier heeft bijgedragen aan de ouderenpsychiatrie en deze award verdient? Geeft hem/haar dan op via www.trimbos.nl/nkop-award-2019. We horen uiteraard graag waarom diegene volgens u (en eventuele anderen) het verdient om de prijs in ontvangst te nemen.

Informatieve markt tijdens lunch

Gedurende de dag zal er een inspirerende en interactieve markt aanwezig zijn, waar we u de mogelijkheid bieden om kennis, ervaring en ontwikkeling in de ouderenpsychiatrie te delen. Dit kan op ieder vlak zijn. Denk bijvoorbeeld aan een wetenschappelijk onderzoek, nieuwe ontwikkelingen op de werkvloer, recente en relevante boekpublicaties of innovatieve snufjes. Heeft u een leuk idee, of kent u iemand met een leuk idee? Geef het dan door via nkop@trimbos.nl.

Het symposium is interessant voor alle professionals uit zowel de VVT- als de GGZ sector die te maken hebben met de zorg voor ouderen met psychiatrische aandoeningen.

 

Duur
09:15 – 16:45, met aansluitend een borrel
Prijs
€ 275,00
Toelichting
De kosten voor het symposium bedragen €275,00. Voor medewerkers van de NKOP-leden geldt dat één medewerker gratis deel kan nemen en vervolgens per deelnemer €190,00. De kosten worden via facturatie een maand voor het symposium in rekening gebracht.

Meer trainingen