• Zoek
  • NL / EN

NKOP symposium 2018 | 1 november 2018

Ieder jaar organiseert het Nederlands Kenniscentrum Ouderenpsychiatrie (NKOP) een symposium. Dé plek om kennis en expertise rondom ouderenpsychiatrie te delen. Dit jaar voor het eerst in samenwerking met en thuis bij een lid-organisatie, namelijk Atlant.

Op dit symposium worden recentelijke wetenschappelijke inzichten en ervaringen uit de praktijk met elkaar verbonden. In de plenaire sessies komt u meer te weten over de optimale samenwerking tussen VVT en GGz en wordt er een update gegeven van de ontwikkelingen in de ouderenpsychiatrie. Daarnaast zijn er twee workshoprondes met uiteenlopende thema’s (zie hieronder), wordt er een award uitgereikt aan een persoon die veel betekend heeft voor de ouderenpsychiatrie en is er ruimte voor de uitwisseling van uw eigen ervaringen. Ook neemt u een klein kijkje in de keuken van Atlant, waar het symposium dit jaar gehouden zal worden.

Nieuwsgierig? Bekijk het hele programma voor meer informatie.

Het symposium is interessant voor alle professionals uit zowel de VVT- als de GGZ sector die te maken hebben met de zorg voor ouderen met psychiatrische aandoeningen.

Duur
09:00 – 16:45 met een aansluitende borrel. Het symposium vindt plaats nabij het Korsakov centrum van Atlant, de borrel zal daarom alcoholvrij zijn.
Investering
De kosten voor het symposium bedragen € 250 . Voor medewerkers van de NKOP leden geldt dat 1 medewerker gratis deel kan nemen en vervolgens per deelnemer € 175.

Meer trainingen