Update en training Goed Gastheerschap in de Coffeeshop

Train-de-trainer voor professionals en update voor ervaren GGC trainers. (Train de trainer)

Deze training is bedoeld voor professionals die GGC willen aanbieden aan coffeeshopeigenaren en personeel. Bij voorkeur, maar niet uitsluitend, zijn dit preventieprofessionals van verslavingszorginstellingen.

Veel gemeenten stellen deskundigheidsbevordering van coffeeshoppersoneel verplicht, bijvoorbeeld bij het verlenen van  exploitatievergunningen. De training 'Goed gastheerschap in de coffeeshop' voldoet aan de voorwaarden die vanuit gemeenten worden gesteld bij het verstrekken van deze vergunningen.

Deze training is bedoeld voor professionele trainers, bijvoorbeeld preventiewerkers die werkzaam zijn in instellingen voor verslavingszorg.

Heeft u geen trainingservaring? Volg dan eerst de algemene training 'Werken met groepen'.

NB. De training is niet bedoeld voor coffeeshoppersoneel; zij kunnen terecht bij de instelling voor verslavingszorg in hun regio.

Na het volgen van de train-de-trainer kunt u coffeeshopmedewerkers opleiden tot professioneel en klantgericht personeel. Hierdoor verbetert de samenwerking tussen gezondheidszorg en de branche met een positief imago voor de coffeeshop tot gevolg. Zowel bij klanten als gemeente en politie.

De training is gericht op:

  • voorlichting aan klanten over de werking en risico's van cannabis,
  • het creëren van een veilige omgeving voor medewerkers en gasten,
  • kennisgeving van huidige wet- en regelgeving,
  • hoe te handelen wanneer een klant onwel wordt,
  • het handhaven van regels,
  • en het omgaan met specifieke crisissituaties.

 

Duur
1 dagdeel (10:00 - 14:00)
Prijs
€ 41,30
Toelichting
Vragen mogen gesteld worden aan mjonge@trimbos.nl
Trainer
De trainer is Tom Bart (Jellinek).

Incompany

Wilt u deze training graag met meerdere collega's incompany volgen, neem dan contact op met het Trimbos Academie: academie@trimbos.nl of 030-2971172

Meer trainingen