GHB aanpak op maat - Zomersessie

GHB verslaving is een hardnekkige verslaving en geeft veel zorgen voor de gebruiker, diens omgeving en de betrokken professionals. Dat klinkt niet als een luchtig onderwerp voor een zomerse sessie. Toch wordt het een inspirerende bijeenkomst!

Behoort u tot de doelgroep?

  • Deze sessie is bedoeld voor professionals die te maken hebben met GHB-problematiek in de gemeente, zoals  gemeenten, politie, verslavingszorginstellingen en GGD-en. 
  • Minmaal 25 deelnemers, maximaal 40.

Resultaat

Na deze zomersessie weet je waar te beginnen bij het aanpakken van GHB problematiek in de gemeente en welke stakeholders daarbij betrokken moeten worden. 

Programma

In Etten-Leur en Twenterand is een succesvolle aanpak ontwikkeld die we in deze zomersessie zullen toelichten. Reken niet op quick fixes en laaghangend fruit, maar wel op een gedegen aanpak die resultaat brengt. En het extra goede nieuws is dat het Trimbos-instituut ondersteuning kan bieden mocht je in de praktijk met deze aanpak aan de slag gaan.

Programma info (onder voorbehoud)

  • Introductie op GHB, gebruikers en GHB verslaving
  • Knelpunten in de aanpak van GHB-problematiek
  • Ontwikkeling van een aanpak: gemeente Etten-Leur ism NISPA en Novadic-Kentron
  • Van pilot in Twenterand naar handleiding voor alle gemeenten

Bekijk alle Zomersessies

Digitale leeromgeving

De training wordt vanuit een online leeromgeving ondersteund. Meer informatie hierover ontvangt u na inschrijving.

Trainingsmateriaal

Ongeveer 2 weken voor aanvang krijgt u toegang tot het lesmateriaal in de online leeromgeving. De kosten van dit materiaal zijn bij de prijs inbegrepen.

Prijs

€ 35,00 excl. btw

Algemene voorwaarden

Op alle trainingen en congressen van de Trimbos Academie zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Hierin staan ook onze annuleringsvoorwaarden en de klachtenprocedure beschreven.