Webwinkel

Producten doorzoeken

Er zijn 620 resultaten gevonden.

Factsheet Herstel en Verslaving

Een uitgave van Verslavingskunde Nederland

Factsheets · 2018 Verslaving is vaak een langdurig en complex probleem, dat meestal gepaard gaat met problemen op andere levensgebieden, zoals een slechtere gezondheid, een beperkt sociaal leven, werkloosheid,..

Meer informatie

E-learning PLUS: Depressiepreventie in de wijk

Beter signaleren, bespreken en doorverwijzen door wijkprofessionals

Boeken en Rapporten · 2018 Veel wijkteams hebben hun handen vol aan complexe casussen in de wijk. Psychische problematiek (van lichte klachten tot een zware depressie) speelt daarbij vaak een rol. Met behulp van een training..

Meer informatie

Monitor drugsincidenten 2017

Factsheet 2017

Factsheets · 2018 De Monitor Drugsincidenten (MDI) geeft indicaties over de ontwikkelingen in drugsgerelateerde gezondheidsincidenten in Nederland. De MDI baseert zich op gegevens verzameld door ambulancediensten,..

Meer informatie

Kerncijfers roken 2017

De laatste cijfers over roken, stoppen met roken, meeroken en het gebruik van elektronische sigaretten

Factsheets · 2018 Met de Gezondheidsenquête, onderdeel van de Leefstijlmonitor, zijn in 2017 gegevens verzameld onder 7.853 Nederlanders van 18 jaar en ouder. In deze factsheet worden de kerncijfers voor roken,..

Meer informatie

HBSC 2017

Gezondheid en welzijn van jongeren in Nederland

Boeken en Rapporten · 2018 Dit rapport bevat de nieuwste resultaten van het Health Behaviour in School-aged Children (HBSC) onderzoek in Nederland. Dit is een landelijk representatief onderzoek naar de gezondheid en het welzijn..

Meer informatie